Zo veel meer dan een online cursus

Studeer waar en wanneer jou uit komt, vind samen meer diepgang onder begeleiding van coaches en docenten

Hoe het werkt

Samen

Een essentieel deel van het groeien in geloof is de gemeenschap. We beperken ons zelf als we proberen alles alleen te doen. Laat jezelf uitdagen door anderen, en stel elkaar kritische vragen. Je kunt je gezamenlijk aanmelden met anderen, mensen uit je parochie, collega´s, je sportclub of oude bekende. Maar je kunt je ook individueel aanmelden en nieuwe mensen ontmoeten. Ieder cursus traject heeft webinars waar je met andere deelnemers en een docent verdiepende informatie krijgt en in gesprek kunt over de inhoud van de cursus.

Verdieping

Leren is meer dan het opnemen van nieuwe informatie. Door kritische vragen te stellen over de inhoud van de cursus kun jij samen met anderen dieper gaan dan de inhoud van de cursus in eerste instantie biedt. Deze cursus is voor diegene die de uitdaging aan willen gaan om de diepte in te gaan.

Na de cursus

Een cursus is bedoeld om ons op weg te helpen. Na de cursus is het aan jou om deze weg op te gaan. Wij blijven ons inzetten om relevante cursussen te ontwikkelen. Als groep kun je er altijd voor kiezen om samen een nieuwe cursus te volgen om weer volgende stappen te zetten.